Ge en minnesgåva

Om du vill hedra minnet av någon avliden, kan vi hjälpa dig med att förmedla ett minnesblad till de anhöriga. Det finns tre sätt att göra det på.

Via fonden

Det går bra att ta kontakt med fonden direkt. Då behöver du kunna uppge när begravningen är och var begravningen hålls (gärna ansvarig begravningsbyrå).

Via minnesrummet (gäller endast våra begravningar)

Om du följer länken ”Dödsannons och minnesrum”, och sedan klickar på annonsen, kommer du till minnesrummet. Där finns möjlighet att ge en minnesgåva genom att klicka dig igenom alla steg (du utformar minnesbladet själv). Du kan betala med bankkort eller Swish. En förmedlingsavgift tillkommer, men på kvittot specificeras gåva och förmedlingsavgift. När du fullföljt alla steg kommer minnesbladet att finnas tillgängligt för utskrift i vårt datasystem.

Via telefon/kontor (gäller alla begravningar)

Det går också bra att lämna minnesgåvan via telefon (måndag-fredag 9-16) eller besök på vårt kontor i Kvissleby. Vi tar ut en förmedlingsavgift på 40 kr som kan betalas via Swish eller Bankgiro. Oavsett om vi hjälper dig via telefon eller om du besöker oss, behöver du alltid sätta in själva minnesgåvan på fondens konto. Du behöver alltså göra två inbetalningar. Vi kan bistå med Swish- och Bankgironummer till de flesta fonderna.

Om du vill ge en minnesgåva till en begravning som anordnas av annan begravningsbyrå, underlättar det om du kan meddela plats för begravningen, tid och gärna begravningsbyrå.