Blommor

Det är vackert att ha blommor vid ceremonin. Det kan vara kist- och urndekorationer, eller kransar och andra sorgearrangemang. Vi brukar uppmuntra till att hitta en personlig inspiration vad gäller blommor och färger. Vid besöket hos oss finns möjlighet att se på bilder. Vill ni själva beställa direkt från en blomsterhandel går det givetvis också bra.

Vi samarbetar med Blomsterfröknarna i Kvissleby, men det går givetvis jättebra att beställa blommor från vilken blomsterhandel man vill. Vid besöket hos oss tar vi bland annat upp frågan om blomsterdekorationer, handrosor mm. Sedan kan ni avgöra om ni vill beställa via oss eller själva kontakta en blomsterhandel direkt.

Nedan presenterar vi ett urval av olika dekorationer. Blommor skiftar utifrån tillgång på året, men våra florister har alltid alternativ att föreslå så att färgerna stämmer. Har du inga specifika önskemål bistår floristerna gärna med tips och idéer utifrån sin kunskap och sina erfarenheter. Givetvis går det också bra att komma med egna förslag så att du i samråd med floristen kan skapa den dekoration som du önskar.